maandag 2 november 2015

Theater


Al jaren zoekt Y elk theaterseizoen een aantal leuke voorstellingen uit. Dat leidde tot een heus theaterabonnement met haar moeder, wat menig gezellige avond betekende. Helaas kunnen zij niet meer samen op stap en het abonnement bestaat niet meer. Maar het is dit jaar toch weer gelukt om een gevarieerd programma samen te stellen!

Zo was Y met vriendin I. onlangs in IJsselstein bij de voorstelling The Story of Simon & Garfunkel. Daarmee kwam een langgekoesterde wens in vervulling. De 'echte' Simon & Garfunkel gaven al in 1981 hun laatste gezamenlijke concert in Central Park, maar daar kon de toen 16-jarige Y. niet bij zijn. Hoewel natuurlijk niet hetzelfde, was het toch een TOP-avond! Y gaat ook nog met vriendin M. naar Rudolph van Veen, die zijn kookkunsten op het toneel komt vertonen. Heel benieuwd of het ons ook echt de beloofde inspiratie voor Kerst gaat opleveren!

Binnenkort komt opa oppassen en gaan papa en mama samen naar het theater. Voor de moderne dans Henry van het Scapino Ballet, de Top 2000 Live en de opera Cavalleria Rusticana. Die opera wordt in Londen opgevoerd, maar live uitgezonden op scherm (met ondertiteling!) in het theater. Ook goed, want we zijn al ruim 10 jaar op zoek naar een uitvoering in Nederland. Je kent de muziek vast ook, want deze werd gebruikt in de laatste film van The Godfather Trilogie.

Natuurlijk gaan we ook nog met onze dochters op stap. M wil heel graag naar The Bodyguard en voor L zijn de tickets voor K3 in Concert al binnen. De selectie van de nieuwe K3-tjes wordt wekelijks op de voet gevolgd, want we kunnen ze dan alle zes bewonderen.

Heb jij nog leuke tips voor theater/film of museum? Mail ze ons!

Geen opmerkingen: