maandag 27 maart 2017

Jarig!


Vrijdag is Y 52 jaar geworden. Hoera! Het feest begon al donderdagavond met het cadeau van A: naar Madame Butterfly van Puccini. Deze opera stond al heel lang op Y's verlanglijstje. En het was zoals verwacht prachtig!

Y twijfelde eerst nog of ze op het laatste moment spontaan nog wat mensen zou uitnodigen, maar zag er op het laatste moment toch vanaf. Ze voelde zich niet zo lekker en besloot de vrije verjaardag gewoon op zich af te laten komen. M was op één uur na vrij (een toets Nederlands). Omdat zij een lekke fietsband had, bracht Y haar met de auto naar school en haalde meteen in de stralende zon het gebak op. Opa kwam tijdens L's middagpauze, dus smikkelden zij taart als lunch. Tussendoor werd er gebeld, kwamen er bloemen en pakketjes en kwamen vriendin A. en buurvrouw L. langs.

Om 17.00 uur was iedereen weer thuis en de familie compleet. Gevijven zijn ze lekker uit eten gegaan. Y is verder nog goed verwend met CD's, tekeningen, chocola, boeken en attributen voor haar elektrische fiets. Helemaal top zo'n relaxte verjaardag!

P.S. en vanaf zaterdag lag Y een week plat met griep ...

Geen opmerkingen: