maandag 28 augustus 2017

Meterstanden

Afbeeldingsresultaat voor 14 en 9 jaar

Oei, ze worden nu echt groot!

M is nu ruim 14 jaar en 162 cm lang. Ze weegt 52 kilo. Ze is geïnteresseerd in hockey en voetbal (Ajax), make up & shoppen, films &  vlogs, Iphones en ... rap. Ze wil zelfs met vriendinnen naar L'il Kleine. Help, wie is dat? Na enig googlen, weten we het. Tsja. Als ze het zelf betaalt en wij halen/brengen hun met andere ouders en ze blijven ècht als groepje bij elkaar, dan moet het maar. Stond Y niet zelf op haar 14e bij een concert van Queen? N.B. de andere meisjes mochten niet - zijn wij dan toch een beetje hip???

Onze L is ruim 9 jaar en 132 lang. Zij weegt 29 kilo. Ze hoopt vurig deze winter de 135 cm te bereiken, want dan mag ze voorin de auto zitten!
Ze heeft nog steeds geen kiezen gewisseld, maar leest wel AVI uit (sinds  groep 5). Maakt verbaal ineens enorme sprongen. Zij is geïnteresseerd in de planeten & sterren, gek op zwemmen en strips van Donald Duck & de Smurfen. Houdt van spelletjes en buiten spelen. Knuffelt graag, maar wil opeens het Barbiehuis naar zolder - te kinderachtig. Draagt opeens vaker broeken dan rokjes. Oh jee, straks is zij ook cool!

Geen opmerkingen: