donderdag 25 augustus 2016

Griekenland

Afbeeldingsresultaat voor kos fietsen

Inmiddels is onze zomervakantie weer voorbij. School en werk zijn weer begonnen. Voor onze M start een nieuwe fase: het voortgezet onderwijs. Maar daarover later meer. Eerst een verslagje van onze weekjes op zonovergoten Kos. Want dat was - na veel wikken en wegen - onze bestemming voor 2016.

Het Griekse eiland voor de kust van Turkije is ongeveer even groot als Vlieland en je kunt er fietsen! Dat leek ons super. We boekten ditmaal - superdeluxe - een all inclusive vakantie. Ouders van kinderen met zwemdiploma's, Iphones en gezonde dosis levenslust kunnen we dit concept inmiddels van harte aanbevelen! In no-time hebben ze vriendjes en vriendinnetjes. Leren kennen bij waterpolo, beachvolleybal of buikdansen (!).

De groepjes cirkelden geheel zelfstandig rond over het resort: van zwembad naar receptie (WiFi!), van speeltuin naar poolbar. Want daar serveerden ze koele (en coole) drankjes, pizzapuntjes en ijs. Papa en mama, die zelf vroeger graag kampeerden, sloegen het met verbazing gade. Maar ja, als de kinderen het fijn hebben, hebben papa en mama het ook fijn. Dussss .... wij hebben heerlijk geluierd aan het strand en zwembad, gelezen, gekletst en geslapen onder de parasol. Lekker gegeten, veel gezwommen en toch nog wel iets ondernomen. Gefietst in Kos-Stad, genoten in Zia, gechillt op Paradise Beach. Gezwommen met onze buren die toevallig ook op Kos verbleven. Lekker uitgerust, rolden we in Nederland ook nog de zomer in, dus wij relaxen voorlopig gewoon nog even verder!

Oh ja, nu de zomervakantie voorbij is, melden wij ons weer elke drie dagen op het blog

Geen opmerkingen: