donderdag 17 november 2016

Weekend

Afbeeldingsresultaat voor lege agenda
Afgelopen weekend was het eerste sinds de zomervakantie dat onze agenda's leeg waren. We genieten echt van onze afspraken en uitstapjes, maar het is ook goed om eens even pas op de plaats te maken. Hoewel, Y kon haar rust maar niet vinden. Kwestie van te lang in de hoogste versnelling doorpakken. Dan schakel je niet gemakkelijk weer terug!

Kortom, ons weekend vulde zich uiteindelijk weer vanzelf. Met een hockeytraining en -wedstrijd. Met een balletles en aansluitende lunch in de stad. Met een fikse fietstocht door de vrieskou. Met een opgeruimde kledingkast (!) en weer frisgewassen dubbele dekbedden in de kamers. Met opa die gezellig kwam eten en spelletjes doen. Met reserveringen voor de traditionele familie kerstbrunch. Met L die op zondag wel drie uur achtereen in bad dobberde. Met een weggewerkte administratie. Met hulp voor het komende wiskundeproefwerk en de toets over de tafel van 7.

Weg visioenen van een lange middag lui op de bank met een goed boek. Volgend weekend gaan we gewoon weer lekker op stap!

Geen opmerkingen: