maandag 7 maart 2016

Weekend!

Afbeeldingsresultaat voor k3 jurkjes

Gelukkig - de keelontsteking van M is vrijwel over, de krentenbaard van L genezen. Met dank aan onze huisarts! Het eerste weekend na een vakantie, zetten wij daarom het vrije gevoel graag nog even voort.

Vrijdagavond lekker bitterballetjes eten bij opa en zaterdagmiddag naar de lang verwachte afscheidstournee van de 'oude' K3. En verwelkoming van de 'nieuwe'. In een lange file (!) reden we naar de HMH in Amsterdam. Eindeloos veel kleine meisjes in regenboog- of stippeljurken. De kleinsten dansten tijdens de show in de paden. Zo niet onze jongste; zij droeg speciaal haar mooiste jurk en had alleen haar haren in K3-outfit gestoken. Dansen wilde zij niet, ze genoot al vanaf haar stoel.

En hoe was het? Tsja, leuk. Als je van het genre houdt. Voor de (enorme) prijs die we ervoor hebben betaald wel wat magertjes. Zeker als je dat met topentertainment voor dezelfde prijs vergelijkt! Maar goed, ze moeten het nu met z'n zessen delen, zeg maar.

Zaterdagavond met z'n allen voor de tv voor de finale van Wie is de Mol. Wij dachten dat Tim de Mol was, dus maar goed dat wij niet meededen! Zondagmiddag was het tijd voor een poetsbeurt in huis. De meiden deden op hun manier mee en ruimden hun knutseltafel op. Dat daarvoor eerst de woonkamer werd verbouwd, laten we maar even buiten beschouwing. Werk-ze deze week!

Geen opmerkingen: