donderdag 2 mei 2013

Meivakantie


Het is inmiddels een traditie geworden. Elke vakantie mogen we elk een paar dingen kiezen die we graag willen doen. Y maakt vervolgens een kalender voor de vakantieduur en tekent met pictogrammen de activiteiten erin. Zo wist de kleine M en nu ook L wat we van plan zijn. Hier is onze wish-list voor de meivakantie.

L: naar de speeltuin, op het strand spelen en zwemmen
M: logeren met buurmeisje A., shoppen en zwemmen
A: naar het bos, naar vrienden op de camping en zwemmen
Y: naar een pluktuin met voorjaarsbloemen, dagje Amsterdam en .... zwemmen.

Tel daarbij op dat M's tennis- en tekenlessen gewoon doorgaan, L's dansles zaterdag ook nog plaatsvond, de haren van beide meisjes moeten worden geknipt, A een aantal dagen doorwerkt, Y ook nog diverse werkafspraken heeft, we af en toe de schooltuintjes bijwerken en de twee weken zijn al bijna weer om. We gaan dus ook niet 'weg'.

Wat we verder nog doen/hebben gedaan: met vrienden naar het theater (Koekeloere) en de film (The Croods), de winterkleding uit kasten van de meisjes omwisselen met hun zomergarderobe, cupcakes bakken en versieren, een verjaarsfeestje, diverse speelafspraakjes en een middag naar het park met andere vrienden. Het weer werkt vooralsnog lekker mee, we fietsen veel en slapen elke dag een beetje uit. Kortom, wij vermaken ons wel hoor!

Geen opmerkingen: