zaterdag 7 december 2013

Sint terug naar Spanje



Na drie weken Sinterklaasjournaal, talloze CD's met Sinterklaasliedjes, drie zakken kruidnootjes, vier Sinterklaasboeken en zes (!) rollen inpakpapier is het Sintfeest weer voorbij. Helaas, maar we hebben ervan genoten!

Donderdag vierden de meisjes het op school en sloten het festijn af met een zwarte pieten-disco. M (nou ja, met hulp van papa en mama natuurlijk) had voor haar vriendinnetje een nagellakpotje gemaakt en zij kreeg van een klasgenoot een nagemaakte microfoon van The Voice of Holland! Iedereen blij.

Wij vierden het die dag ook thuis, samen met opa. Dit jaar hadden we geen Sinterklaas 'aan huis', maar wel een persoonlijke videoboodschap van de Goedheiligman! Een groot succes, vooral voor L. We zijn allemaal erg verwend, met lieve, leuke en doordachte cadeaus en gedichten! M had voorgesteld om 's avonds te gourmetten - een goed idee en we hebben lekker gesmikkeld. Nu spelen de meisjes volop met hun cadeaus: L met de playmobieltrein en rolschaatsen, M met haar horloge en Topmodelkalender.

Y had haar werkdagen omgewisseld en betrapte zich er vrijdag op dat ze zich veel relaxter voelde. Zou het toch Sint(cadeautjes)stress zijn geweest?!

Geen opmerkingen: