donderdag 13 september 2012

Druk (met leuke dingen)!



Het laatste wat we willen, is meedoen aan de rage dat we het zo druk hebben. Werken en school moeten, en daar kun je behoorlijk druk mee zijn. Maar wat je in je vrije tijd doet, is tot op zekere hoogte een keuze. Nu de maand september onverwachts zulk heerlijk weer biedt, kiezen wij voor het buitenleven. En zijn we wel veel weg. En is er dus minder tijd voor het weblog. Sorry hoor - ook wij zijn even 'druk' (met leuke dingen)!

Een van onze favoriete uitjes is en blijft eten op het strand. Als de zon in het water zakt, wow, het blijft adembenemend. Gelukkig hebben onze meisjes ook geen 'zand-tussen-de-tenen-vrees', wat nog best vaak voor schijnt te komen. Verder hebben we deze maand diverse verjaarsfeestjes, vaak met bbq in de tuin: gezellig! We hebben besloten om waar mogelijk op de fiets naar terrasjes e.d. te gaan, want ongemerkt eet je toch nog heel wat met dit warme weer.

Ook M vliegt van hot naar her en heeft inmiddels een makeup-workshop, een survivalfeest, een discoparty en bowlingmiddag in het verschiet. L niet, die geniet van school. Tot aan de herfstvakantie gaat ze alleen de ochtenden en ze houdt het prima vol. Zij durft nog niet goed af te spreken, zonder mama in de buurt en de kindjes uit groep 1 durven dat ook nog niet. Geeft niks, meisje, komt allemaal vanzelf!

Geen opmerkingen: