maandag 24 september 2012

Mama op stap - alleen!

Na lang beraad en diepe twijfel, besloot Y dit keer wel mee te gaan naar haar jaarlijkse vriendinnenweekend. Vorig jaar ging ze immers niet mee naar Valencia omdat L pas net thuis was. En ook de voorgaande jaren was er telkens iets.

Dit jaar huurden we een huisje op de Veluwe (dus lekker dichtbij huis) en zouden we de 'Gooische Vrouwen-route' gaan fietsen. De fietsroute voert je door bos, hei en dorpjes, langs BN-ers hun kasten van huizen, favoriete restaurants en shopadresjes. Wat een succes! Geen BN-er gezien, maar wat was het gezellig om een heel weekend bij te kletsen en geen rekening te hoeven houden met parkeermeters die afliepen. Mocht je denken dat we heftig uit zijn geweest tot diep in de nacht, dan vergis je je. Ons avonduitje bestond uit het bestellen van pizza's, de open haard aansteken en een kopje thee zetten (ok, en een flesje wijn open trekken). En voor twaalven lagen we allemaal op bed! Want de volgende dag moest er weer geshopt, een kasteel bezocht en pannenkoeken gegeten worden.


Hoe het met L ging, zonder mama? Goed! Papa heeft er een feestje van gemaakt met zelf gebakken pizza's, slapen in het grote bed en tennis met de jongedames. Chapeau! En mama? Die heeft maar zes keer gebeld ... en kon niet stoppen met knuffelen toen ze weer thuis was!

Geen opmerkingen: