vrijdag 18 juli 2014

Zomervakantie 2014


Hehe, ook wij zijn eindelijk aan de beurt - het is vakantie! De temperaturen zijn er naar, de tuin staat in volle bloei, onze zwemkleding springt bijna de kast uit, dus wij zijn er klaar voor!

Beide meisjes hadden tot en met vanmorgen 12.00 uur school. Nou ja, geen echte les meer, hoor. De lesboeken zijn uit. Ze mochten extra veel buiten spelen, film kijken op het digiboard en hun favoriete speelgoed van thuis meenemen. Vreemd genoeg had M dinsdag nog wel een topo-toets over Gelderland, terwijl haar rapport al thuis ligt.

M's rapport was zoals verwacht prachtig - ze heeft veel baat bij de dyslexiebehandeling. Maar wat heeft het een moeite gekost het afgelopen jaar! Dinsdagavond was de 10 minutenavond en tot onze grote vreugde gaat de intern begeleidster ervoor zorgen dat het programma Kurzweil ook op onze school zal worden ingevoerd. Dat is super omdat het voortgezet onderwijs ook daarmee werkt en dan sluit het allemaal mooi op elkaar aan.

Maar voordat we aan groep 7 gaan beginnen, mag met name M lekker uitrusten. Zij had donderdagavond namelijk ook nog een verjaarsfeestje: mee naar turnles, barbecuen en aansluitend een 'sleepover'.

L is niet moe. Sterker nog, zij leeft helemaal op bij deze temperaturen! Met een gezonde blos fietst ze met buurmeisje A. rondjes, springt ze bij klasgenootjes R. & A. in opblaasbadjes en verkleedt ze zich met vriendinnetje R. net zo makkelijk in een warme prinsessenjurk. Ze eet volle borden avondeten en geniet!

We wensen jou ook een vakantie vol zonnige genietmomentjes!

Geen opmerkingen: