maandag 13 oktober 2014

Boerderij


Spaar jij ze ook? De boerderij-mini's van de Albert Heijn? Toen we het eerste kartonnen schaap in elkaar zetten, vonden we het eigenlijk maar niks. Instabiel, saai en zoveel papierverspilling. Maar ja, hoe gaat dat, hè?! Onze L vindt ze enig en bij elk nieuw kartonnetjes slaakte ze een blije kreet. Dus spaarden wij ze ook. En hebben we het bordkartonnen veld aangeschaft. Net als de opberg-doos. We hebben ze nu allemaal en soms zelfs in twee- of drievoud. L is helemaal blij!

Als extraatje hadden A en L zich opgegeven voor de Boerderijdag van AH en Campina. Vooraf hadden ze vrolijke visioenen van koeien melken en kaas karnen. Helaas stortte het van de regen en viel het uitje letterlijk en figuurlijk in het water.

Y en M waren naar musicalles en even in de stad, maar M was echt niet in orde. Hoofdpijn, spierpijn, keelpijn, enfin the works. Ze kon jammer genoeg ook niet mee naar de feestjes dit weekend, dus hebben we ons opgesplitst. Ze is net niet ziek genoeg, dus nadat ze vierkante ogen van het tv kijken had gekregen, het zoveelste spelletje had gespeeld en een cake goudbruin uit de oven had getoverd, was het tijd voor wat nieuws.

Het boerderijveld is daarom nu ingericht met alle mini's. Playmobilpoppetjes bemensen de boerderij èn het station, want eromheen heeft A de spoorbaan mèt hijskraan van L opgezet. Toen onze jongste uit school kwam, is het trio gaan spelen en voorlopig zijn ze nog niet klaar. Wat een heerlijk tijdverdrijf voor papa en zijn dochters!

Geen opmerkingen: