maandag 24 februari 2014

Olympische Spelen


Bij ons is de voorjaarsvakantie ook eindelijk begonnen, hoor! Het lijkt wel of we onze eigen mini-Olympische Spelen houden. Zaterdagmiddag hadden we de feestelijke opening met een verjaarspartijtje (compleet met speeltent voor de kinderen!). L mocht ook weer naar zwemles (gepromoveerd naar badje 3) en M naar tennisles (een partijtje dubbel gewonnen).

Gistermiddag vertrokken we naar een indoor skihal. Je kunt er snowboarden, schaatsen en skiën, maar ook eten, logeren en winkelen. Wij kozen ons eigen programma met een skiles vooraf en fondue toe! Mama was nog slap vanwege de afgelopen week met griep, dus die heeft alles gefotografeerd. Tenminste, totdat ze er achter kwam dat het fototoestel verdwenen was! Gelukkig werd het na een uurtje bij de receptie afgeleverd door een eerlijke vinder - super! We zouden diegene graag een medaille uitreiken, maar helaas is niet bekend wie het was.

Vandaag staat het sportieve onderdeel fietsen op het programma. Het is mooi weer, dus hoogste tijd om wat kleur op onze bleke wangen te halen. Opa komt woensdag thuis en die is zó bruin van zijn Arubaanse avontuur dat we er gewoon wit bij oplichten. Wij gaan deze vakantie niet op reis. Niet naar de wintersport, niet naar de zon en ook niet naar Sotsji. Desondanks vermaken wij ons uitstekend in eigen onbesneeuwde land!

Geen opmerkingen: