donderdag 6 februari 2014

Opa


De voorjaarsvakantie komt langzaam in zicht. Voor velen hèt moment om te gaan skiën of carnaval te gaan vieren. Zo niet opa. Die heeft ronduit een hekel aan sneeuw, kou en ijs. En carnaval is ook niet bepaald zijn 'cup of tea'. Dus doet hij iets waar hij wel veel van houdt: genieten van de warmte op het zonovergoten Aruba!

Vorige week zwaaiden we hem uit op Schiphol. Inmiddels hebben we al diverse enthousiaste mailtjes ontvangen over uitstapjes op het eiland, barbecueparty's en luieren aan de rand van het zwembad. Hoewel we hem missen, vinden we het zo fijn voor hem. Na dit moeilijke jaar waarin zijn gebroken rug en bekken maar langzaam herstelden, kan hij wel een ontspannend tripje gebruiken!

Zijn reis biedt ons de gelegenheid om in het diepste geheim zijn surprise party voor te bereiden. Op 14 maart a.s. hoopt hij 80 jaar te worden en hij denkt dat we het op de gebruikelijke manier zullen vieren. Niets is minder waar. Niet verklappen, hé? Denk je nu "maar het staat toch al op je weblog?!", kunnen we je geruststellen - hij leest het nooit, hoor!

Geen opmerkingen: