dinsdag 5 augustus 2014

Leuke uitspraken


Mama brengt L naar bed. In het voorleesboekje vinden Jip & Janneke een rusp. "Nee, dat heet een rups", verbetert L gedecideerd. Mama knikt bevestigend. "Ja, en dan eet een rups blaadjes, maar om een vlinder te kunnen zijn, wordt hij eerst een kalkoen", vertelt L tevreden verder.

China-nichtje L. logeert bij ons. Nadat ze hun tanden hebben gepoetst, komen M en L. geheimzinnig giechelend naar beneden. L. vraagt dapper: "Waar staan de letters BH eigenlijk voor?" Mama antwoordt geamuseerd: "Voor Busten Houder". De meisjes gieren het uit."Oh", zegt L. "ik dacht voor Borsten Hoog!" Zo, het hoge woord is eruit en de dames in spé rollen letterlijk van de bank van het lachen.

M & L zitten samen in de tuin en bespreken wie ze eigenlijk de liefste vinden. Ze zijn het volkomen met elkaar eens: ze vinden elkaar de ALLERliefste! Aaaah, zucht, smelt!!!

Nog even de meterstanden voor de geïnteresseerden: M is elf jaar en één maand oud, meet 152 cm en weegt 39 kilo - L is zes jaar en twee maanden oud, meet 111 cm en weegt 18 kilo!

Geen opmerkingen: