dinsdag 26 augustus 2014

Outfits


Zo, onze zomeroutfits zijn eindelijk compleet. Beetje laat, zul je denken. Je hebt helemaal gelijk. Maar ja die uitverkoop, sale en opruiming, hè?! We krijgen regelmatig te horen "Wat zien jullie meiden er toch leuk uit!". Dat is niet onze verdienste; het zijn van zichzelf gewoon mooie, leuke, lieve meiden! Maar we vinden het natuurlijk wel leuk om de natuur een handje te helpen. We krijgen weleens wat, we shoppen eens her en der en kopen slim in, soms zelfs op de groei. Zo krijg je een gevarieerde, hippe en kleurrijke garderobe!

Met name M kan geweldig combineren: een aqua-kleurig, kort broekje met een zwarte top, zwarte balletschoentjes en aquakleurige nagellak en accessoires en ze ziet eruit om door een ringetje te halen. Ze draagt er dan nuffig haar zwarte Anna Field-tas bij aan haar elleboog. Die tas is een dingetje, want die kocht ze van haar verjaardagsgeld. We zien haar nog weleens een eigen modeblog beginnen, want selfies en video's maken doet ze aan de lopende band.

Ook L krijgt steeds meer interesse in haar uiterlijk. Kon je haar voorheen nog de spreekwoordelijke vuilniszak aantrekken zonder dat ze het merkte, nu krijgt ze een eigen smaak. Per definitie is alles met een groene kleur uit den boze (dus ook gras en spruitjes). Voor haar ook liever geen spijkerbroek, maar een jurk of rok van kleurrijk, zacht en luchtig materiaal. Net als haar zus is zij dol op nagellak (elk nageltje krijgt dan een andere kleur), lipgloss en haarspeldjes.

Onlangs kreeg M een nieuwe zwart/wit gestreepte bikini uit de uitverkoop. Toevallig vond papa een sterk afgeprijsde strandjurk in dezelfde kleuren en zo werd er weer een nieuwe topoutfit gecreëerd. Kosten: nog geen 15 euro! En de lievelingsoutfit van L op dit moment? Een zwart katoenen halterjurkje met A-lijn. Het is een krijgertje, dat met veel dank wordt gedragen.

Mama heeft zich er maar overheen gezet dat ze zwart eigenlijk geen kleur vindt voor meisjes van elf en zes jaar. We focussen ons liever op de dingen die wèl leuk zijn en de dingen die we echt (nog) niet goedkeuren, zoals hoge hakken, lippenstift en designers kleding!

Geen opmerkingen: