donderdag 27 augustus 2015

School- & werkweek



Zo, de kop is eraf! De meisjes zijn enthousiast de eerste schoolweek doorgerold. Even aftasten bij de nieuwe juffen, maar nog geen huiswerk en de speelafspraakjes zijn meteen al weer niet van de lucht. Papa en mama fietsen weer als vanouds van hot naar her om de dames op het juiste tijdstip & adres te halen of te brengen. En dan is het deze week nog rustig, want de meeste clubjes zijn nog niet begonnen. Hoewel M heeft besloten niet door te gaan met musicallessen, is ze helaas toch níet ingeloot voor hockeytraining. Een flinke teleurstelling, want eigenlijk heeft ze ook niet meer zoveel zin om naar tennisles te gaan. Daar staan nog maar drie lessen in de planning, dus we zijn dringend op zoek naar een andere leuke vrijetijdsbesteding!
L verheugt zich erg op de tekenlessen die volgende week woensdag weer beginnen. Ze gaat binnenkort drie proeflessen tennis volgen en wil ook ballet proberen. A kan helaas voorlopig niet tennissen, want hij heeft last van zijn knie - een klassiek meniscusprobleem!

Ook zijn papa en mama weer aan de slag gegaan. A heeft maandag het eerste echtpaar uit de brand kunnen helpen, toen hun toilet overstroomde. Er bellen prospects voor buitenschilderwerk en het werk aan het schoollokaal vordert gestaag. Tussendoor genas zijn oorontsteking (en die van M) en dat was maar goed ook, want dinsdagochtend is zijn boven-beugel aangemeten! Hij heeft vooralsnog geen centje pijn, dus hopen maar dat dat zo blijft! Vader en dochter kampen wel met hoofdpijn, want beiden hebben hun nieuwe bril opgehaald en dat is best wennen!
Y moet meteen per trein behoorlijk wat kilometers maken. Natuurlijk met de nodige hindernissen - rennen op hakken om de juiste trein op het juiste spoor te halen. Wagons die moeten, maar niet kunnen worden gesplitst - waardoor er een fikse vertraging optreedt. En tot slot de hoosbuien waarop ze niet had gerekend. Het is nu ook afgelopen met de rustige zakelijke agenda: sollicitanten, brainstormsessies en een overvolle mailbox - het seizoen is weer geopend!

Geeft niks - na zo'n heerlijke zomerperiode kun je dat best weer hebben. We hopen dat jouw week goed is begonnen en dat we nog even kunnen gaan genieten van een mooie septembermaand.

Geen opmerkingen: