zondag 12 april 2015

Kleedjesmarkt


Ook wij doen dit jaar mee. Aan de kleedjesmarkt voor Koningsdag. In het winkelcentrum mogen wij  onze 'oude' spulletjes proberen te verkopen. Zou er echt iemand geinteresseerd zijn in houten puzzels, kinderkleding of een gebruikte kinderstoel? Het schijnt zo, want vriendinnetjes pochen dat ze in andere jaren "wel 90 euro" hebben opgehaald.

De voornaamste initiator voor deelname aan dit evenement is onze M.  Zij ziet al dollartekens voor haar ogen verschijnen en heeft het bedrag in gedachten al vier keer uitgegeven. Maar juist zij kan maar gedeeltelijk aanwezig zijn. Zij heeft tegenwoordig twee uur musicalles op zaterdag. En ze moet echt komen, want de uitvoering nadert. Enfin, trek daar de haal- en brengtijden vanaf en er blijven maar een paar uurtjes 'actieve dienst'  over. Je begrijpt dus wie er wel de hele tijd op dat kleedje moeten zitten ....

We gaan het meemaken, maar eerst eens kijken wat er nog op zolder ligt te verstoffen. Nu zijn wij niet bepaald besmet met het Marie Kondo opruim-virus, dus er is vast nog wel iets interessants te vinden. In deze weken waarin de belastingaangifte ook nog moet worden opgestuurd, zien we de zolder echter meer dan ons lief is. En dat terwijl het zulk heerlijk weer is. Mocht het tegen de tijd dat wij dus alles hebben uitgezocht, opgeruimd en ingevuld hebben onverhoopt slecht weer zijn, is dat in ieder geval geen probleem. Wij hebben gelukkig een overdekt plekje in het winkelcentrum weten te bemachtigen!

Geen opmerkingen: