vrijdag 24 april 2015

Roerige tijden


Het was een heftig weekje hier. Een piek in de werkzaamheden voor zowel A als Y, allerlei extra (buiten)schoolse activiteiten voor de meisjes en het belangrijkste - een aantal nare gebeurtenissen.

Om te beginnen overleed de 89-jarige moeder van een vriendin van Y, haar vroegere buurvrouw. Vanmiddag vond de uitvaart plaats en uiteraard waren we aanwezig. Onze huidige buurvrouw werd ook opgenomen met nare klachten in het ziekenhuis. We duimen voor een voorspoedig herstel!

Maar onze grootste zorg betrof onze opa, die afgelopen woensdag werd geopereerd na verontrustende medische berichten. Gelukkig verliep de ingreep voorspoedig en na een nachtje met wat extra zuurstof mocht hij gelukkig weer naar huis. Opa is natuurlijk al 81 jaar en het blijft altijd spannend of iemand de narcose dan goed verdraagt. Inmiddels knapt hij weer goed op en we hopen op goede uitslagen volgende week donderdag.

De meisjes vonden het erg ongezellig dat zowel mama als opa veel afwezig waren. Nu de meivakantie voor hen is begonnen, halen we hopelijk die schade snel weer in!

Geen opmerkingen: