maandag 27 april 2015

Meivakantie I


Inmiddels zijn we alweer drie dagen vrij - heerlijk hoor! We willen je onze  belevenissen van deze afgelopen dagen niet onthouden!

Na het Koningsontbijt en een sponsorloop hadden onze meiden vrijdagmiddag al vrij van school. Het heerlijke weer maakte de ochtend tot een succes en beiden namen een vriendinnetje mee naar huis. M bakte voordat ze naar tennisles ging nog gauw een chocoladetaart voor de taartenwedstrijd van AH. A ging 's avonds fietsen met een vriend en dus maakten we gedrieen de taart af: vullen met een oranje gekleurde botercreme en mandarijnpartjes, overgieten met een chocoladeglazuur en decoreren met perzikschijfjes en zilveren (eetbare) pareltjes en poedersuiker.

Zaterdagochtend ging alweer vroeg de wekker, want het was de dag van de Kleedjesmarkt. Brr, het was nu bepaald geen lekker weer. Gelukkig hadden wij wel een plekje in het overdekte winkelcentrum, maar helaas in een heel tochtige gang daarvan. We zaten met nog twee families van school, dus we hadden wel gezellig aanspraak tijdens de lange zit. We moesten tweemaal heen en weer rijden om alle verzamelde spullen over te brengen en toen hadden we een goedgevuld kleed, zeg maar. Alle credits voor A, want die heeft goed verkocht. Een oefenfietsje, kleding, boeken, speelgoed, etc. De meisjes hebben elk 25 euro in hun spaarpot verdiend! En wij een waardebon van de AH ter compensatie van de kosten van de taart. En dat is nog niet alles ....

De taart van onze M werd al goedkeurend ontvangen door de AH-directie en was ook als eerste op. De AH-klanten mochten namelijk van de acht ingeleverde taarten een stukje proeven en een cijfer geven. En laat onze M nu de hoofdprijs winnen!!! Ze mocht als prijs een tegoedbon kiezen die werd opgewaardeerd met 40 euro. Onze dochter is nu de koning te rijk met een Zalando-bon en heeft al een hip bikerjack op het oog!

Geen opmerkingen: