vrijdag 3 april 2015

Paasweekend


He, wat lekker - vier dagen vrij! Na een hectische week, kijken we er echt naar uit. Natuurlijk hebben de meisjes op school al Pasen gevierd, maar we hebben ze er eigenlijk verder weinig over gehoord. Nu zijn onze buren een weekendje weg, dus het logeerkonijn staat bij ons in de tuin en is al uitvoerig geaaid. Vandaag een beetje rommelen in en om het huis, spelen met vriendjes en vriendinnetjes, boodschappen doen en opruimen. Morgen zien we onze adoptievrienden, die even over zijn uit Oman. Onze M kan niet wachten tot ze haar 'China-nichtje' weer ziet!

Zondagochtend gaan we lekker uitgebreid brunchen: eieren versieren, eieren zoeken, eieren eten! Het schijnt mooi weer te worden en dat komt goed uit, want maandag gaan we met familie uitwaaien. Dinsdag zijn A en L nog vrij en gaan ze bij een boerderij babygeitjes de fles geven. Hopelijk is onze eigen auto dan weer klaar, want die staat bij de garage. Enige tijd geleden reed onze buurjongen er per ongeluk een fikse deuk in, dus het is fijn als alles weer heel is.

M lijkt niet veel huiswerk te hebben voor de komende week, dus dan kan mooi oefenen voor haar musicalrol. Eigenlijk zou Y dit weekend met de belastingopgave 2014 kunnen beginnen, maar ze belooft nog niks! 

We wensen jou ook een fijne Pasen!

Geen opmerkingen: