zaterdag 10 mei 2014

Drie jaar samen!


Gisteren was het voor ons een heuglijke dag! Exact drie jaar geleden ontmoetten wij onze jongste dochter voor het eerst. Dat was op het Adoption Registry Centre in Guangzhou, China. Vanaf nu tellen alle dagen die mogen komen in ons voordeel: ze is dan langer bij ons dan in China. Wat zijn we blij en dankbaar met ons prachtige kind. We hadden ons geen liever, mooier en grappiger dochter kunnen wensen!

Het toeval wilde dat we deze feestdag in een Zeeuws vakantiepark vierden. Y kreeg eerder voor haar verjaardag een weekje weg cadeau. Dus allang naar uitgekeken en erg van genoten. Het weer werkte helaas niet zo mee, maar we hebben ons prima vermaakt. De meisjes hebben er vier keer gezwommen, geschilderd en gespeeld in de speeltuin. We hebben gewapend met kaplaarzen en regenjacks krabbetjes gevangen (en natuurlijk weer terug in zee gezet), op het strand gewandeld en pittoreske stadjes bezocht. Spelletjes gedaan, geshopt (twee nieuwe broeken voor M gescoord) en lekker gegeten. Konijnen op het gras zien huppelen, meeuwen door de lucht zien scheren en eendenkuikens achter hun ouders zien zwemmen. Met de kaarsjes aan twee Bond-films gezien en lekker ons hoofd leeg gemaakt. Genoten van de wind in onze haren, de weidse vergezichten en de miljoenen madeliefjes op vele weiden die Zeeland rijk is.

Inmiddels zijn we weer thuis - ook weer fijn! De bagage is uitgeladen, boodschappen zijn gedaan en de wasmachine draait. Dit weekend hadden we vier verjaarsfeestjes, waarvan we er drie hebben moeten missen. Sorry mensen, volgend jaar beter!

Geen opmerkingen: