vrijdag 16 mei 2014

Feesten en partijen


Zonder je te willen vermoeien met onze agenda (die van jou is ongetwijfeld ook vol, want 'druk zijn' is de trend), geven we je toch vast een sneak preview naar onze activiteiten in de komende weken. Natuurlijk gaan alle reguliere zaken gewoon door: werk & school (CITO!), buitenschoolse lessen en sportclubjes, afspraken met vrienden en vriendinnen, Vaderdag en hand- en spandiensten op school. Maar er is meer.

Op tweede Pinksterdag wordt L zes en dat vieren we natuurlijk! Om te beginnen met haar kinderfeestje de dag ervoor. M wordt een maand later elf jaar en viert haar kinderfeestje ook de dag ervoor, tijdens een roostervrije dag van school. Tussendoor vieren wij het zogenaamde 'grote mensen-feestje' (waar natuurlijk ook kinderen mogen komen) en gaan wij als gezin lekker uit eten. We zijn alvast begonnen met nadenken over de schooltraktaties en de uitnodigingen.

Komende zaterdag start M met haar tenniscompetitie. Wij hebben niet zo'n winners-mentaliteit, het gaat ons vooral om het spel, maar ze is speciaal gevraagd om mee te doen en dat is toch wel heel erg leuk. Het laatste weekend van juni treedt zij op met de musical Mathilde: zes voorstellingen, verdeeld over twee dagen! A gaat tijdens Hemelvaartsdag de Margratenloop wandelen. Ter voorbereiding daarop doen vader en (oudste) dochter mee aan de avond-wandelvierdaagse.

Verder zijn we een dag op stap met de Guangdong-adoptiegroep. Voor de derde keer komen we bijeen, ditmaal in Utrecht. Een andere zaterdag varen we ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van een oom door de Albrandswaard. Tel daarbij op dat beide meisjes een sportdag en een schoolreisje op het programma hebben staan en dat er in onze familie- en vriendenkring nog zo'n tien verjaardagen worden gevierd en je weet dat we het een en ander te doen hebben. Dat betekent dus op tijd naar bed, want we willen wel van onze feesten en partijen kunnen genieten!

Geen opmerkingen: